Inilah 8 Surah Yang Menjadi Pemusnah Sel Kanser Atau Barah Jika Diamalkan..In Sya Allah

Inilah surah pemusnah sel kanser atau barah yang boleh anda amalkan. Jika pesakit dapat membacanya sendiri ianya lebih baik. Jika mereka tidak mampu, tidak terdaya atau kurang baik bacaannya maka boleh meminta bantuan suami, ayah, ibu atau orang lain membaca untuknya.

Selok-eloknya sebelum memulakan bacaan surah-surah tersebut, bacalah:

1. Istighfar sebanyak 10 kali.

2. Salawat ke atas Nabi sebanyak 10 kali.

3. Surah Al-Fatihah sekali.

Surah Pemusnah Sel Kanser

Anda hanya perlu sediakan sebotol aiar air yang bersih lagi suci. Surah-surah yang perlu dibaca adalah seperti di bawah.

1. Surah Al Maidah (Ayat 82-91).

2. Surah Al Araf (Ayat 70-81).

3. Surah Ar Ra’d (Ayat 16-28).

4. Surah Al Anbiyaa’ (Ayat 38-50).

5. Surah Asy Syu’ara (Ayat 185-227).

6. Surah Az Zummar (Ayat 42-52).

7. Surah Ghafir (Ayat 67-77).

8. Surah Az Zukhruf (Ayat 52-70).

Setiap kali selesai membaca surah ditiupkan kepada air. Pesαkit dinasihatkan agar meminum air bacaan itu setiap hari dan sapu/mandi pada anggota yang kena barah atau kanser. Insya Allah jika dikehendaki penya kit anda akan beransur sembuh. Semua adalah atas kekuasaanNya.

Kepada pembaca semua, tolong sebarkan kepada ahli keluarga dan saudara mara anda yang sedang melawan penyαkit kanser atau barah. Semoga dengan menolong mereka yang sa kit, walau melalui hanya melalui satu perkongsian, akan diberi ganjaran pahala dari bacaannya serta pahala kerana menolong sesama manusia yang benar-benar memerlukan pertolongan dan penyembuhan dari-Nya.

Selain dari itu, bolehlah mencari alternatif lain seperti rawatan tradisional lain. Jangan lupa berjumpa doktor dan mendapat rawatan. Kita hanya berusaha, Allah yang memberi penyembuhan. Wallahu a’lam

Sumber: Selamat10