Cara Mudah Untuk Mengesan Jika Ada Makhluk Halus Tinggal Di Dalam Perut Kita. Cubalah Buat Jika Ada Gangguan Pasti Anda Akan Merasainya..

Ramai yang hadapi masalah kembung perut,senak ulu hati,banyak angin dalam perut…Bila pergi buat pemeriksaan doktor tiada apa masalah.Cuma doktor cakap ia adalah gastrik sahaja.

Bila balik rumah makan ubat gastrik Masih Juga sakit..Perut seolah memulas2, seolah di hiris kesakitan..Angin Pula banyak dalam perut.Makan ubat pecah angin,minum halia tetap Juga kembung perut.

Belakang bahu tengkuk Kerap Rasa lenguh berat..Kitaran h4id Pula jadi Tak menentu, kadang2 banyak keluar, Kadang2 Sedikit keluar, kadang2 berpanjagan keluar, kadang2 langsung tiada keluar..Pergi pakar sakit puan semua ok Dan semuanya normal…

Jika anda mengalami seperti di atas jika anda seorang wanita suruh Suami yang buatkan.. Manakala jika anda lelaki sebaik nya suruh lelaki yang buatkan…

Caranya…

Letakkan tapak tangan Suami di perut , beritahu Suami di Mana kawasan perut yang selalu Rasa berdenyut2 Dan sakit.Letakkan di tempat sakit tersebut..

Kemudian Suruh Suami Baca:

  • Al Fatihah 11x
  • Kemudian baca Laa Haula Wa Laa quwwata illaa Billaah sebanyak 11x
  • Al Falaq 7x
  • Al ikhlas 7x
  • Dan Selawat 7x

Semasa letakkan tangan tu pastikan tekan Sedikit pada perut yang sakit itu.Jangan kuat tekan hanya Sedikit Sahaja..Jangan angkat tangan selagi ayat di atas tidak di baca Dengan habis..

Sekiranya ada gangguan dalam perut..Perut anda Akan Rasa panas,pijau,sakit2 seperti di hiris2,sedawa tidak henti,nak muntah dan sesak nafas..

Jika anda mengalami tanda2 di atas semasa di ruqyah, nasihat Saya dapatkanlah rawatan Islam segera di pusat rawatan Islam berhampiran anda.. InshaaAllah izin Allah mereka Akan Bantu anda.. Cara di atas semua sebagai iktiar kesembuhan semua atas izin Allah..Cuba la buat jika Ada gangguan pasti anda Akan merasainya..

Moga bermafaat pada Kita semua InshaaAllah Aamiin..

Siapa pernah rasa terima rawatan dengan Saya jika iktiar ham!l Dan masalah dalaman perut pasti pernah rasa Saya buat…Jika Ada gangguan hanya Allah yang tahu kesakitan nya bagaimana.Selepas tarik keluar izin Allah perut Akan rasa ringan..

Kredit: Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin via pesan bonda