VIDEO Kenapa Baru Sekarang Buka Rahsia? Ini Penjelasan Datuk Fazley Buat Ramai Orang Terkejut.

Nampanya isu mengenaik buka mulut antara Datuk Dr. Fazley Yaakob dan isterinya Datin Azrene Ahmad menjadi perbualan hangat pagi ini.

Keterbukaan kedua pasangan ini bercerita tentang ibu dan ibu mertua mereka mendapat pelbagai reaksi kurang senang netizen.

Ramai yang beranggapan mereka berdua tidak seharusnya mengeluarkan kenyataan seperti itu secara umum kerana membuka aib ibu sendiri.

Bagaimanapun, melalui akaun Instagram Fazley, dia menjelaskan bukan niat mereka untuk membuka aib sesiapa, tetapi mereka ingin menjawab segala persoalan yang datang bertubi-tubi selama 13 tahun melayari perkahwinan.

 

Fazley juga berterima kasih kepada semua yang sudi membaca dan meminta orang ramai untuk move forward dan terus memperbaiki diri menjadi warga Malaysia yang lebih baik.

Tak apalah, MH setuju dengan cara Fazley berfikir, apa yang telah berlaku itu biarlah ia berlalu. Yang penting sekarang adalah masa untuk kita perbaiki segala kesilapan yang telah kita lakukan dahulu. Jom sama-sama menjadi rakyat Malaysia yang lebih baik hari ini!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: mediahiburan.my

(Visited 48 times, 1 visits today)