Sloggi Reka Seluar Dalam One Size Fit All Untuk Wanita

Kamu susah nak cari seluar dalam saiz ekstra?

Kini kamu tidak perlu risau lagi mana nak cari seluar dalam untuk yang bersaiz besar, kerana dengan Sloggi Go Allround One Size Comfort ini pasti boleh!

Menariknya tentang rekaan seluar dalam terbaru oleh Sloggi ini adalah, penggunaan fabrik yang boleh renggang dengan mudah dan selesa untuk wanita pelbagai jenis saiz.

Seluar dalam Sloggi Go Allround One Size Comfort ini menggunakan idea (one size fit all) satu jenis saiz seluar dalam, untuk wanita yang bersaiz biasa dan ekstra dalam satu jenis saiz seluar dalam sahaja.

GO Allround

Adapts to fit every version of you

Posted by sloggi on Thursday, February 27, 2020

Sloggi menghasilkan dua jenis seluar dalam iaitu Sloggi Go Allround Maxi Panty dan satu lagi adalah Sloggi Go Allround Hipster Panty yang boleh masuk untuk semua jenis saiz.

Sloggi Go Allround Maxi Panty 1 Size Fit All [BELI]

Foto – Arkib Wanista

Go Allround Hipster Panty 1 Size Fit All [BELI]

Foto – Arkib Wanista

Lepas ni tak perlu lagi pening kepala cari seluar dalam bersaiz ekstra, dengan Sloggi Go Allround One Size Comfort ini dah cukup untuk kamu.

Bagi yang ingin mencari seluar dalam Sloggi ini, kamu boleh kunjungi kedai fizikal Triumph berhampiran kamu atau kamu boleh layari laman sesawang Triumph [SINI], Lazada [SINI] dan Shopee [SINI] bagi membeli secara dalam talian.

Bestnya seluar dalam jenis one size fit all macam ni!

The post Sloggi Reka Seluar Dalam One Size Fit All Untuk Wanita appeared first on Wanista.com.

(Visited 5 times, 1 visits today)