Pekerja Ladang Kelapa Sawit Rakam Video Binatang Aneh Di Bintangor Sibu Sarawak

Perhatikan viral video ini lihat apa yang telah berlaku. Pekerja ladang yang sedang buat kerja tiba-tiba dengar suara yang pelik. Mereka menjumpai seekor binatang yang aneh masih hidup di kawasan ladang dan buat mereka hentikan kerja dan pergi tengok binatang yang sangat pelik tu.. Untuk orang yang tidak pernah lihat pasti menakutkan anda.. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk menyaksikan binatang pelik ini.

Sedikit info mengenai haiwan di atas muka bumi kita: Haiwan adalah organisme eukariotik multisel yang membentuk kerajaan biologi Animalia. Dengan beberapa pengecualian, haiwan menggunakan bahan organik, bernafas oksigen, dapat bergerak, membiak secara seksual, dan berkembang dari sfera sel yang kosong, blastula, semasa perkembangan embrio. Lebih 1.5 juta spesies haiwan hidup telah diterangkan-yang sekitar 1 juta adalah serangga-tetapi dianggarkan terdapat lebih dari 7 juta ekor haiwan.

Haiwan berkisar dari 8.5 juta meter ke 33.6 meter (110 kaki) dan mempunyai interaksi kompleks antara satu sama lain dan persekitaran mereka, membentuk web makanan rumit. Kajian haiwan dipanggil zoologi. Kebanyakan spesies haiwan yang hidup diklasifikasikan dalam Bilateria, sebuah kumpulan yang anggotanya mempunyai pelan tubuh simetri bilateral. Bilateria termasuk protostom-di mana banyak kumpulan invertebrata ditemui, seperti nematoda, arthropod, dan moluska-dan deuterostomes, yang mana echinoderms dan chordates (termasuk vertebrata) tergolong.

Apa-apa pun, jom saksikan video di bawah. Pekerja Ladang Kelapa Sawit Rakam Video Binatang Aneh Di Bintangor Sibu Sarawak

Sila tonton video:

(Visited 53 times, 1 visits today)