5 Jenis Foundation Sumpah Buat Wajah Flawless Gila!

Siapa yang tidak mahu kelihatan cantik bukan, apatah lagi kecantikan dan wanita merupakan satu ikatan yang tidak boleh dipisahkan. Keinginan untuk miliki wajah yang flawless kini bukan lagi sebuah mimpi, dengan menggunakan NITA Powder Drum Kit Foundation pasti boleh!

Produk kosmetik jenama NITA ini menawarkan koleksi foundation yang sesuai mengikut warna kulit wanita tempatan. NITA Powder Drum Kit Foundation ini hadir dalam lima jenis variasi iaitu 01 fair, 02 medium, 03 honey, 04 tan dan 05 deep.

Foundation Power Dan Meletup!

Foto – Arkib Wanista

Apa yang membuatkan NITA Powder Drum Kit Foundation ini hebat adalah, keberkesanannya membuatkan wajah bersinar dan menutupi liang-liang pori di wajah secara semula jadi.

Dengan kesan sedemikian tidak hairanlah wajah menjadi flawless tanpa sebarang cacat celanya. Bukan itu saja, produk foundation ini juga jenis kalis air, di mana ia dirumus khas untuk wanita mendapatkan wajah yang licin, bersinar dan menawan.

01 FAIR [BELI]

Foto – Arkib Wanista

02 MEDIUM [BELI]

Foto – Arkib Wanista

03 HONEY [BELI]

Foto – Arkib Wanista

04 TAN [BELI]

Foto – Arkib Wanista

05 DEEP [BELI]

Foto – Arkib Wanista

Set Foundation Sempurna Untuk Kamu

Foundation ini hadir dengan kusyen muka double-sided di mana kusyen muka warna merah jambu berfungsi untuk high coverage, manakala kusyen muka warna nude pula digunakan untuk light coverage. Tambah menarik, NITA menggunakan casing magnet yang elegan dan ringkas.

Foto – Arkib Wanista

Bagi yang berminat dengan produk kosmetik dari NITA ini, kamu boleh layari laman sesawang NITA [SINI] dan ikuti akaun Instagram NITA [SINI]. Selain itu, kamu juga boleh mendapatkan produk kosmetik NITA menerusi kedai dalam talian Shopee [SINI] dan juga Fashion Valet [SINI].

Jika kamu ingin berkunjung terus ke kedai, ini antara lokasi kedai fizikal NITA yang boleh kamu kunjungi:

  • SOGO KL
  • Isetan KL
  • IOI City Mall Putrajaya
  • Aeon Shah Alam

Jadi lepas ni, tak perlu pening kepala cari foundation lagi, cukup guna NITA Powder Drum Kit Foundation dah boleh cover wajah menjadi flawless dan anggun menawan!

The post 5 Jenis Foundation Sumpah Buat Wajah Flawless Gila! appeared first on Wanista.com.

(Visited 2 times, 1 visits today)